Wie zoeken wij: 

Wij zoeken een flexibele en communicatief vaardige consultant (regisseur van het innovatieproces bij de klant) met minimaal 5 jaar relevante ervaring. Je bent consultant dus heb je een commerciële instelling die zowel planmatig als resultaatgericht te werk gaat. Je vindt het leuk om workshops en strategische sessies te begeleiden. Je werkt gestructureerd, bent energiek en een echte team player. Je past binnen ons gedreven en gezellige team en hebt tot doel een waanzinnig goede klanttevredenheid scoren.

Eisen

  • Een afgeronde relevante opleiding op minimaal HBO-niveau;
  • Ervaring als consultant, het is een pré als je ervaring hebt met het begeleiden van innovaties en workshops;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (schrift en spraak);
  • Ambitie en doorzettingsvermogen om je te ontwikkelen;
  • Goede en/of slechte humor

Wat bieden wij?
Een afwisselende functie als innovatie consultant voor 40 uur per week waarbij je mag werken aan gave opdrachtgevers en projecten. We bieden niet alleen een goed arbeidsvoorwaardenpakket, we stellen ons zelf ook tot doel om onze medewerkers te motiveren om te werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Andere extra voordelen die we aanbieden is een mobiliteitsbudget, een MacBook en een van de mooiste werklocaties in Nederland; Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Dus als je onze passie voor innoveren deelt maar ook houdt van hard lachen en het vieren van successen dan is Creatieve Koppen de juiste werkgever voor jou!

(The End) The beginning

Heb jij een passie voor vernieuwing en innovatie, pas jij bij bovenstaande beschrijving en denk jij dat je een perfecte aanvulling bent van ons team? Laat het ons horen!

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx