Wij zijn een jong (desde 2010) en dynamisch innovatie office. Ieder bedrijf is op een bepaalde manier bezig met innovatie. La oficina también ayuda a las organizaciones que se encuentran con el ontwikkelen van een innovatiemotor puerta de la palanca de consultoría diensten, innovatieve producten en innovatie trainingen. 

Accept Mission es een van onze grootste innovaties. Samen se encontró con una variedad de opciones que se incluyeron en una plataforma con herramientas innovadoras de creación de vehículos. Zoals: idee generatie, aanmaken van idee boxen, selectie tools y geavanceerde reports. Dit alles in een goed design and met vele gamification elementen om de participatie van gebruikers te maximaliseren. Alles wat innovatoren nodig hebben om ideeën te genereren, selecteren, ontwikkelen, samen te werken en succesvol te zijn!

Ieder jaar hebben we ruimte voor één of meerdere stageplekken. Ons doel met stageplekken es tweeledig; Vinden het belangrijk om studenten een plek te bieden om werkervaring op te doen en van toegevoegde waarde te zijn in de ontwikkeling van ons groeibedrijf. Daarnaast es het ons doel om een stageplek bij succes om te zetten in een baan. Dat betekent ook dat wij nauwkeurig selecteren. Wil jij conoció a jouw stage van toegevoegde waarde zijn voor een jong dynamisch innovatie office en Rotterdam. Lee dan verder!

Onze BHAG (Objetivo audaz peludo grande)
Para 2025 capturamos 1 millón de ideas

Waar bieden wij afstudeer/stageplekken voor aan:

  • Márketing – Je equipo de marketing conjunto y ayuda a bij het genereren van conduce middels inbound y outbound campagnes.
  • Ventas – Je joint het sales team voor het opvolgen van leads begeleiden van het sales proces voor potentiële klanten.

Aan het einde van je stage heb je in deep praktische kennis van alle verschillende aspecten die bij je stage onderwerkt komen kijken.

Ervaring van vorige stagiairs:

Ervaring van Rogier:
Wat ik kan zeggen sobre el escenario lopen bij Accept Mission is dat het een jong, fris, gezellig team is waarmee je kan lachen. Zo nu en dan een pingpong wedstrijd om even je hoofd leeg te krijgen, of misschien een slechte grap waar eigenlijk niemand om kan lachen. Buiten dat de werksfeer gezellig is, wordt er ook hard gewerkt. En dan voelt het echt als een team, en daar ben je als stagiair dan ook onderdeel van. Je krijgt veel veranwoordelijkheden met de juiste hulp, en dat is dan ook de beste manier om te leren hoe het werkleven in elkaar zit. 

Je vraagt je misschien af hoe een dag werk bij Accept Mission eruitziet? Je begint de dag met een daily, hierbij heb je een kort gesprek met het team over de projecten wararmee je bezig bent, water op de planning staat, welke hurdles je hebt etc. doblado en energiek aan de dag kunt beginnen. Na de daily schenk je een lekker Rotterdamse koffie in (voor mij dan espresso) en ga je lekker aan de slag. Voor je het weet is het tijd voor lunch, en ja, daarbij mag de tosti eigenlijk niet ontbreken. Zo vliegt een werkdag bij Accept Mission voorbij.

Toen ik voor mijn 3mi studiejaar stage most gaan lopen vond ik het lastig om een goede stageplek te zoeken. Plotseling kwam ik bij Aceptar Misión terecht en deel dus graag mijn ervaring. 

Toen ik als Marketing & Sales stagiair bij Aceptar Misión terecht kwam, wist ik eigenlijk niet wat mijn tomado gingen zijn, maar wat het ook was, ik was leergierig genoeg om alles te leren. Als Marketing & Sales stagiair werk je samen met je stagebegeleider aan veel projecten. 

Er zijn veel projecten waar je mee in aanraking kan komen. Om wat voorbeelden te geven: 

  • Conversiones verhogen
  • Sitio web verificado
  • Versículos de flujos de trabajo de Hubspot
  • Contacten/klanten helpen
  • Nieuwsbrief verzorgen
  • Webinars aanmaken

Dit zijn een paar voorbeelden waar ik onder andere mee in aanraking ben gekomen. Dit zegt je misschien niet veel, maar maak je geen zorgen. Als je iets niet snapt of weet geven ze je al de hulp en tijd om het te begrijpen. Wees dus ook niet bang om vragen te stellen, alles is tenslotte een leermoment.

Als ik terugkijk naar hoe ik begon bij Accept Mission, vond ik mijzelf nogal een dummy in mijn kennis over Marketing & Sales. En ik durf te zeggen nadat ik nu 5 maanden aan het werken ben in een fantastisch team met mijn stagebegeleider Steven kop dat ik veel meer kennis heb over dit vak. Ik kijk dan ook terug op een ontzetten leerzame, maar ook gezellige stage. 

Categoría de Trabajo: Equipo de mercadeo Producto de equipo Ventas de equipo
El tipo de trabajo: Tiempo completo
Locación de trabajo: Países Bajos Remoto Róterdam
Idioma: holandés inglés

Solicitar esta posición

Tipos permitidos: .pdf, .doc, .docx